Головна » Інше » Фонд держмайна знову не зміг продати 61,32% акцій Львівського заводу РЕМА

Фонд держмайна знову не зміг продати 61,32% акцій Львівського заводу РЕМА

Фонд держмайна України знову не зміг продати на конкурс 61,32% акцій ВАТ „Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури” через відсутність заявок, — повідомили „Контекст-медіа” у прес-службі ФДМУ.

„Ніхто не хоче його купувати”, — сказали у прес-службі, і додали, що „тепер має зібратися комісія і вирішить, що з ним робити далі”.

Нинішня спроба продати контрольний пакет Львівського заводу РЕМА уже третя за рахунком, яку робить ФДМУ упродовж останніх двох років. Щоразу справа до результатів конкурсу не доходила у зв’язку з відсутністю заявок.

Востаннє, оголошуючи конкурс, підсумки якого мали бути оголошені 25 жовтня, Фонд для більшої привабливості пакету знизив ціну на нього на 791 тис. грн. — до 1 846,0 тис. грн. Фіксовані умови продажу залишалися традиційними: окрім погашення упродовж поточного року заборгованості РЕМА по зарплаті, перед Пенсійним фондом та бюджетом, простроченої заборгованості за банківськими кредитами, компанія-претендент мала з 2004 року розпочати виконання трирічної програми технічної реконструкції виробництва, впровадження прогресивних технологій та забезпечення прибуткової діяльності підприємства через досягнення обсягів виробництва виробів медичного призначення на загальну суму 16 млн. грн. (перший рік — 3 млн. грн, другий — 5 млн. грн., третій — 8 млн. грн.).

Раніше заступник начальника регіонального відділення ФДМУ у Львівській області Наталія Горлач в інтерв’ю „Контекст-медіа” припустила, що держпакет Львівського заводу РЕМА не вдається продати через те, що підприємство належить до специфічної галузі, і тому зацікавлення може викликати хіба що у того, хто має досвід роботи у медичному приладобудуванні.

ВАТ „Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури” спеціалізується на випуску дефібриляторів серця, електрокардіографів, апаратів СМД-терапії, електроміостимуляторів тощо. Статутний фонд компанії — 4 299,645 тис. грн. Акціонерами ВАТ є переважно фізичні особи.

У 2002 році підприємство збільшило виробництво продукції на 19,1% у порівнянні з попереднім роком — до 725,6 тис. грн. За 2001 виробив продукції на 609,2 тис. грн. Фінрезультат РЕМА у 2002 р. склав 322,8 тис. грн. збитку, у 2001 р. — 90,4 тис. грн. збитку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...