Головна » Інше » Львівське ДНДП „Конекс” бере участь у створенні першого єгипетського супутника

Львівське ДНДП „Конекс” бере участь у створенні першого єгипетського супутника

Львівське Державне науково-дослідне підприємство „Конекс” бере участь у проекті Egyptsat-1 зі створення першого єгипетського супутника, — повідомила «Контекст-медіа» прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Участь „Конексу” в проекті була вирішена минулого тижня під час переговорів у Львові з делегацією Національного агентства з дистанційного зондування і космічних наук Єгипту, яку очолював професор, доктор наук Магді Тантаві. З українського боку в переговорах взяли участь також начальник управління промислової політики облдержадміністрації Ростислав Сорока, директор Науково-дослідного інструкторського інституту Електронно-вимірювальної та обчислювальної техніки НУ „Львівська політехніка” Віктор Ткаченко.

„Конекс” виступатиме співвиконавцем проекту разом з АТ „Науково-дослідний інститут радіовимірювань” (Харків), НВП „Хартрон-Консат” та НВП „Хартрон-Юком” (обидва — Запоріжжя) та КП „ЦКБ „Арсенал” (Київ). Головний виконавець робіт щодо створення єгипетського супутника — КБ „Південне” (Дніпропетровськ).

На переговорах у Львові, як повідомляє прес-служба ЛОДА, було також обговорено шляхи співробітництва з Єгиптом в інших напрямках приладобудування, які підтримуються і розвиваються на підприємствах Львівської області.

 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...