Головна » Інше » Є певна тенденція до зростання пасажиропотоку на українсько-польському кордоні – М.Литвин

Є певна тенденція до зростання пасажиропотоку на українсько-польському кордоні – М.Литвин

Зафіксована тенденція до зростання пасажиропотоку на українсько-польському кордоні, — повідомив голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Микола Литвин сьогодні у Львові на прес-конференції за підсумками конференції Головних Прикордонних Уповноважених України і Республіки Польща.

Такий висновок, за словами Миколи Литвина, можна зробити, виходячи із доповідей на сьогоднішній конференції.

Голова ДПС України також зазначив, що Генконсульство Республіки Польща у Львові прогнозує за 1,5– 2 місяці вихід на ті самі показники, що були до введення візового режиму.

З 1 жовтня між Україною та Польщею введений односторонній візовий режим, відповідно до якого громадяни України їздитимуть до Польщі за візами, а громадяни Республіки Польща до України — без віз. Це призвело до скорочення пасажиропотоку протягом жовтня місяця на українсько-польському кордоні.

Сьогодні у Львові відбулася конференція Головних Прикордонних Уповноважених України і Республіки Польща, на якій розглядалися питання налагодження співпраці між прикордонними відомствами України і Польщі у звязку із вступом Республіки Польща в ЄС наступного року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...