Головна » Інше » 1 млн. грн. повернули в дохід держави з початку року працівники УСБУ у Львівській області за кримінальними справами щодо порушників митних правил

1 млн. грн. повернули в дохід держави з початку року працівники УСБУ у Львівській області за кримінальними справами щодо порушників митних правил

Протягом цього року за кримінальними справами, порушеними УСБУ у Львівській області, у порушників митних правил конфісковано в дохід держави матеріальних цінностей на суму понад 1 млн. грн., — повідомила прес-група УСБУ у Львівській області.

Працівники УСБУ у Львівській області було порушено 29 кримінальних справ за ознаками злочину, передбаченого с. 201 Кримінального кодексу України (Контрабанда). Більшість цих справ розглянуті судами Львівської області, за вироками яких на різні терміни позбавлення волі вже засуджено 11 осіб.

У одному із випадків, Працівники УСБУ у Львівській області та працівники Західної регіональної митниці попередили спробу незаконного ввезення в Україну автотоварів та килимового покриття на суму близько 200 тис. грн.

Працівниками УСБУ у Львівській області було затримано у іншому випадку вантаж меблів, будівельних матеріалів, електрообладнання та косметики, який намагався незаконно ввезти в Україну громадянин України.

Виявлено також випадки ввезення в Україну цукру іноземного виробництва.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...