Головна » Інше » Суходольський спиртзавод перебуває у вимушеному простої через відсутність сировини

Суходольський спиртзавод перебуває у вимушеному простої через відсутність сировини

Суходольський спиртовий завод (Львівська обл., Бродівський район) на сьогодні перебуває у вимушеному простої через відсутність сировини, – повідомив прес-секретар Львівської обласної ради Антін Радомський з посиланням на директора спиртзаводу.

„Керівництво держави так захопилося експортом зерна, що ряд вітчизняних підприємств залишилося без сировини. Тому сьогодні ми змушені закуповувати зерно в Росії. Хоч ціни на зерно в Україні та Росії приблизно однакові, але після розмитнення та транспортування ціна зростає, а це відбивається на рентабельності підприємства, або на ціні продукції”, – процитував прес-секретар облради слова директора підприємства.

Керівник спиртзаводу зазначив, що підприємство закупило у Росії 4,5 тис. тонн жита, якого йому має вистачити до кінця року, і збирається найближчим часом поновити роботу.

До зупинки Суходольський спиртзавод випускав 1,5 тис. дал спирту на добу, працюючи при цьому на 85% своєї потужності. На підприємстві працює 120 осіб, середня зарплата – 565 грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...