Головна » Інше » „Львівбджолосервіс” збирається збільшити СФ у 2,6 разу – до 307,268 тис. грн.

„Львівбджолосервіс” збирається збільшити СФ у 2,6 разу – до 307,268 тис. грн.

ВАТ „Львівбджолосервіс” збирається збільшити свій статутний фонд у 2,6 разу – до 307 268,25 грн. – з метою залучення інвестицій на покращення фінансового стану, укріплення і вдосконалення матеріальної бази компанії.

Про це сказано у повідомленні „Львівбджолосервісу”.

Збільшення статутного фонду компанія планує провести шляхом додаткової емісії 800 тис. простих іменних акцій (у документарній формі) номіналом 0,25 грн. кожна.

Підписка на акції здійснюватиметься у два етапи. На першому – з 5 до 19 серпня 2003 року – своє переважне право на придбання додатково випущених акцій зможуть реалізувати акціонери „Львівбджолосервісу” (у кількості, пропорційній їхній частині у СФ компанії).

На другому – з 20 до 22 серпня 2003 р. – підписатися на додатково випущені акції зможуть інвестори, а також існуючі акціонери компанії (у кількості, що перевищує їхню частку у СФ). Причому на цьому етапі переважним правом на придбання акцій, що випускаються додатково, користуватимуться акціонери „Львівбджолосервісу”.

Рішення про збільшення статутного фонду, як очікується, буде прийняте на чергових загальних зборах акціонерів „Львівбджолосервісу” 17 червня, на яких передбачається також обрання нового складу спостережної ради компанії.

На сьогодні статутний фонд ВАТ „Львівбджолосервіс” складає 107 268,25 гривень.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...