Головна » Інше » Жидачівський ЦПК відвідала делегація турецьких компаній „Атєшсан” і „Сєлса”

Жидачівський ЦПК відвідала делегація турецьких компаній „Атєшсан” і „Сєлса”

Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат, єдиного в Україні виробника газетного паперу, днями відвідала делегація турецьких компаній „Атєшсан” і „Сєлса”. Про це повідомили у Торговому домі „Жидачівський паперовий комбінат”.

Метою візиту турків, за їхніми ж словами, було налагодження хороших, тривалих і плідних стосунків з українськими партнерами – Концерном „Основа” і Жидачівським ЦПК, який входить до його складу.

Перебуваючи на ЖЦПК, представники турецьких компаній, за інформацією ТД „ЖПК”, ознайомилися з роботою підприємства, поспілкувалися з технічним персоналом, отримали велику кількість зразків, специфікацій, технічних характеристик продукції комбінату.

В інтерв’ю газеті „Папірус” турецькі бізнесмени зазначили, що на своєму виробництві використовують привізні флютинг, крафт- і тестлайнер, і тому „надзвичано зацікавлені у співробітництві з вашою компанією”.

ЖЦПК, за даними ТД „Жидачівський паперовий комбінат”, також зацікавлений у співпраці з турками. „Сьогодні турецький ринок гофротари є цікавим і перспективним для нас”, – зазначили у Торговому домі.

Компанії „Атєшсан” і „Сєлса” працюють на ринку Туреччини уже 30 років. Входять у першу десятку виробників гофротари. Їхня структура подібна до структури, в якій працюють ЖЦПК і ТД „ЖПК”: „Атєшсан” – виробник гофротари, виготовляє близько 4 млн. кв. метрів гофропродукції на місяць; „Сєлса” ж забезпечує виробництво всім необхідним і займається збутом продукції, яку виробляє „Атєшсан”.

ВАТ „Жидачівський ЦПК” створений 1951 року, входить до складу Концерну „Основа” , який об’єднує загалом 27 підприємств. Держпакетом акцій ЖЦПК управляє ДАХК „Укрпапірпром”. До асортименту продукції, яку випускає комбінат, входить небілена целюлоза, різноманітні види паперу (газетний, офсетний, письмовий, обкладинковий, обгортковий), картон (тест-лайнер, флютинг, коробковий, палітурний, склеєний), гофротара.

2002 року комбінат збільшив на 6,5% – до 202 млн. грн. виробництво товарної продукції, отримав 12,719 млн. грн. прибутку від виробництва і 3,2 млн. грн. чистого збитку. У 2003 році планує збільшити виробництво товарної продукції до 229,6 млн. грн. і отримати 3,6 млн. грн. чистого прибутку.

Статутний фонд компанії – 22 808,3 тис. гривень.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...