Головна » Інше » Влада Львова підтримує підприємництво, як може — В.Щеглюк

Влада Львова підтримує підприємництво, як може — В.Щеглюк

Начальник управління промисловості і підприємництва Львівської міськради Василь Щеглюк у коментарі відкинув звинувачення підприємців щодо відсутності підтримки місцевого бізнесу з боку міської влади.

Він повідомив, що цього року на сприяння розвитку підприємництва виділено 100 тис. грн. Частина коштів була виділена на діяльність Єдиного реєстраційного офісу, частина — на підготовку матеріалів до Інвестиційного ярмарку, а також на проведення раду конкурсів для підприємців.

За словами Василя Щеглюка, на наступний рік для розвитку підприємництва у місті передбачено створити Консультаційно-інформаційний центр, бізнес-інкубатор тощо. Загалом на програму підтримки підприємництва у 2004 році планується виділити, за попередніми даними, 404 тис. грн.

Як повідомлялось, сьогодні голова Асоціації платників податків Львівщини Теодор Дяків заявив журналістам, що львівська міська влада, відколи міським головою став Любомир Буняк, не сприяє розвиткові бізнесу у Львові. Нею не прийнято жодного документа на користь підприємництву, наголосив він.

Підприємці готуються до того, щоби після вступу в дію з 1 січня 2004 року Закону „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, не пропускати жодного документа Львівської міськради без погодження з ними, повідомив голова Львівської обласної асоціації малого та середнього підприємництва Олександр Максимчук.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...