Головна » Інше » Кабмін відклав запровадження копій сертифікатів відповідності на бланках з голограмою

Кабмін відклав запровадження копій сертифікатів відповідності на бланках з голограмою

Кабінет Міністрів відклав до 1 лютого 2004 року передбачене постановою „Про внесення змін до Порядку заняття торговельною діяльністю і правил торговельного обслуговування населення” запровадження копій сертифікатів відповідності на захищених голографічними елементами бланках.

Про це повідомив сьогодні журналістів голова Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.

Рішення про відтермінування уряд прийняв на своєму засіданні у середу.

Зеновій Бермес вважає цей факт малою, але все ж перемогою підприємців. Він повідомив, що 2 грудня в Україні відбудеться загальнонаціональний прес-клуб з питання запровадження копій сертифікатів відповідності, на якому, очікує, будуть визначені подальші кроки підприємців щодо цієї проблеми, результатом яких має стати скасування змін до Порядку заняття торговельною діяльністю.

„Наступний крок — ми повинні добитися відміни цієї постанови взагалі”, — наголосив З.Бермес.

19 листопада на „круглому столі” в Асоціації роботодавців Львівщини керівники найбільших у Львівській області підприємств гуртової торгівлі одноголосно проголосували за те, щоби звернутися до Кабміну з вимогою відмінити постанову від 15 жовтня „Про внесення змін до Порядку заняття торговельною діяльністю і правил торговельного обслуговування населення”. Підприємці вважають, що передбачене цією постановою запровадження на підприємствах торгівлі копій сертифікатів відповідності на захищених голографічними елементами бланках є занадто обтяжливим для їхнього бізнесу і шкідливим в цілому для держави.

Копії сертифікатів відповідності, згідно з постановою Кабміну, мали запроваджуватися з 1 грудня 2003 року.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...