Головна » Інше » Водії автотранспорту недовіряють ефективності захисту на автостоянках під охороною у Львівській області

Водії автотранспорту недовіряють ефективності захисту на автостоянках під охороною у Львівській області

Розташовані на території Львівщини автостоянки, що охороняються, використовуються водіями приблизно на 50% через недовіру до надійності їх охорони, повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

„За відсутності огородження, телефонного зв’язку, освітлення території, належних побутових умов для відпочинку водії транзитного транспорту часто, незважаючи на перевтому, нехтуючи безпекою дорожнього руху, змушені продовжувати рух до більш надійних місць відпочинку або до кінцевого пункту свого маршруту”, — зазначено у повідомленні.

Тому, аби запобігти небезпеці на дорогах області, Державтоінспекція запропонувала здійснити повноцінне обладнання хоча б 20 автостоянок загальною місткістю 1 265 машиномісць на найбільш криміногенних напрямках.

За підрахунками відділу ДАІ УМВС України, на дорожній мережі у Львівській області діє 50 автостоянок під охононою місткістю 3 910 машиномісць. На магістральних дорогах області розташовано 26 автостоянок для транзитного автотранспорту, в т.ч. 11 біля об’єктів дорожнього сервісу, загальною ємністю 850 машиномісць.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...