Головна » Інше » Бізнес-освіта повинна бути поєднана із бізнес-середовищем — думка освітянина

Бізнес-освіта повинна бути поєднана із бізнес-середовищем — думка освітянина

Бізнес-освіта повинна бути поєднана із бізнес-середовищем, — заявив сьогодні на засіданні Львівського прес-клубу реформ ректор Львівського інституту менеджменту Петро Яницький.

Поки що такого поєднання, за словами Петра Яницького, в Україні немає.

Як повідомив ректор Київського інституту інвестиційного менеджменту Ярослав Головко, нещодавно у Харкові пройшла конференція, ініційована Українською асоціацією розвитку менеджерів та бізнесменів, на якій обговорились актуальні питання для української бізнес-освіти — соціальна відповідальність роботи бізнесмена, стратегічний розвиток навчальних закладів, пов’язаних з одержанням бізнес-освіти та питання розвитку програми MBA (Maestro Business Admunistration). Результатом конференції стало прийняття концепції розвитку програми MBA в Україні.

Дана програма передбачає навчання керівників, менеджерів компаній для управління компанією в цілому. Ціна річний термін навчання у Львові складає від 7 до 10 тис. грн., по Україні — від 4 до 12 тис.грн. Загалом термін навчання за даною програмою — 2 роки.

За словами Сергія Гвоздьова, проректора, директора школи бізнесу Львівського інституту менеджменту на даному етапі розвитку бізнес освіти, необхідно переходити від авторитарного та інтуїтивного принципу управління до регулярного, системного керівництва компанією.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...