Головна » Інше » Львів і Лодзь підписали угоду про співпрацю

Львів і Лодзь підписали угоду про співпрацю

Сьогодні міський голова Львова Любомир Буняк підписав угоду з президентом міста Лодзь Єжи Кропівницьким про спіпрацю між містами.

Угода про співпрацю між містами є загального характеру і передбачає, що сторони сприятимуть співпраці у галузях: господарського та соцального розвитку; охорони здоров?я та соціальної допомоги; науки та освіти; культури та мистецтва; спорту, туризму та відпочинку.

Єжи Кропівницький наголосив на тому, що введення візового режиму між Україною та Польщею є великою проблемою не лише для України, але й для Лодзя. Він це пояснив тим, що українці часто бувають в Лодзі в якості туристів та гостей міста.

Єжи Кропівницький зазначив, що Польща не може закривати дверей лля України. „Я це говорю і в Лодзі, і в Варшаві, і в Брюселі”, — сказав він. Єжи Кропивницький висловив переконання, що подібна співпраця може послабити кордони.

Любомир Буняк зазначив, що в рамках підписання угоди про співпрацю між містами сьогодні також була підписана угода між Господарською палатою центральної Польщі (Лодзь) та Львівською торгово-промисловою палатою. Щодо візового режиму міський голова Львова висловив переконання, що це проблема тимчасова і вона буде розв?язана.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...