Головна » Інше » У 2004 році Винники планують створити власне теплопостачальне підприємство

У 2004 році Винники планують створити власне теплопостачальне підприємство

У 2004 році Винниківська міська рада планує створити мале комунальне підприємство, яке займатиметься теплопостачанням міста. Рішення про це прийняв міськвиконком, — повідомив міський голова Винник Сергій Уваров.

До такого кроку винниківчан підштовхнув той факт, що вони вважають тарифи „Львівтеплоенерго” завищеними.

Сергій Уваров повідомив, що 24 лютого у Винниках було від’єднано від теплопостачання 4 будинки, в яких живе близько 800 людей. Однак зараз почалася оплата заборгованості, тож за кілька днів теплопостачання буде відновлено.

Сергій Уваров сказав, що цього року Винники розрахуються з боргами за теплопостачання, після чого можна буде приступати до створення підприємства. Він підкреслив, що нова система розрахунків за тепло, запроваджена „Львівтеплоенерго”, є недосконалою і не сприймається мешканцями: „Під час зустрічей з мешканцями міста я чую багато нарікань, адже навіть подібні будинки тепер сплачують різні суми”.

У статуті нового підприємства передбачено, що воно так само може займатись водопостачання та водовідведенням, однак, за словами С.Уварова, „про це поки-що не йдеться, це звична ситуація, коли в статут підприємства „забивається” все що можна”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...