Головна » Інше » НПК “Галичина” звільнив 65 працівників

НПК “Галичина” звільнив 65 працівників

ВАТ «Нафтопереробний комплекс Галичина» (Дрогобич, Львівська область) звільнив 65 працівників у зв’язку зі скороченням, – повідомив Дрогобицький міський центр зайнятості.

За інформацією центру, серед звільнених багато осіб, які займали на НПК „Галичина” менеджерські посади. Деякі з них не погодилися з рішенням адміністрації компанії і подали позовні заяви до суду, заявляючи, що звільнення відбулися з порушенням законодавства.

Офіційною підставою для масового скорочення працівників адміністрація нафтопереробного комплексу називає те, що вони не пройшли атестацію.

Велике скорочення відбулося також і на ВАТ „Дрогобицька швейна фірма „Зоря”, в результаті якого безробітними стали 190 працівників підприємства. Очікується, що 50 з них отримають роботу на новій швейній фабриці, яка має незабаром відкритися на території колишнього режимного заводу „Граніт”.

Як повідомив Дрогобицький центр зайнятості, найближчим часом значне скорочення відбудеться на ВАТ „Дрогобицький долотний завод”, контрольним пакетом акцій якого управляє російська компанія „Волгабурмаш”. Центр уже отримав від адміністрації підприємства лист, в якому інформується, що „у зв’язку з скороченням близько 200 осіб можуть залишитися без роботи”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...