Головна » Інше » 2003 року “Львівліс” отримає 4 тис. гектарів непридатних для використання в с/г обороті земель

2003 року “Львівліс” отримає 4 тис. гектарів непридатних для використання в с/г обороті земель

Державне лісогосподарське об’єднання „Львівліс” цього року отримає для посадки нових лісів 4 тис. гектарів земель і земельних угідь, непридатних для використання у сільськогосподарському обороті.

Про це повідомили у ДЛГО „Львівліс” з посиланням на генерального директора об’єднання Анатолія Дейнеку.

Передача земель, як зазначив А.Дейнека, здійснюється „завдяки сприянню обласної державної адміністрації і обласної ради”.

За його словами, посадка нових лісів буде фінансуватися з обласного бюджету, за рахунок коштів, передбачених на такі цілі у фонді охорони навколишнього середовища.

Анатолій Дейнека повідомив, що на території області зараз є багато непридатних для сільськогосподарського використання земель, і „Львівліс” готовий їх засадити лісами. „Ми готові створити на цих землях лісові насадження і промислові плантації деревних порід для забезпечення у технологічній деревині потреб целюлозно-паперового виробництва”, – сказав він.

За його словами, торік для потреб лісовідновлення і лісорозведення та озеленення у лісових розсадниках об’єднання було вирощено 24 млн. штук сіянців і саджанців основних лісоутворюючих та декоративних порід.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...