Головна » Інше » “Львівська газета” готується випускати з “Кур’єром Любельським” спільний додаток

“Львівська газета” готується випускати з “Кур’єром Любельським” спільний додаток

Львівська щоденна газета „Львівська газета” готується випускати спільний додаток із польською газетою „Кур’єр Любельський”, – повідомив заступник головного редактора „Львівської газети” Олег Базар.

„Опрацьовується варіант двічі на місяць випускати спільний додаток”, – сказав він.

Цей додаток, за словами Олега Базара, представлятиме собою своєрідний „комунікатор”, у ньому міститиметься інформація про Львів для поляків, і про Люблін для українців.

Як зазначив Олег Базар, додаток планується випускати у двомовному форматі – українською і польською. На сьогодні, за його словами, ведеться „узгодження технічних моментів”, зокрема питань, що стосуються друку додатку і залучення у нього рекламодавців.

Орієнтовна дата запуску спільного проекту „Львівської газети” і „Кур’єру Любельського” – березень 2003 року.

На сьогодні „Львівська газета” випускає 2 безкоштовні тематичні додатки до газети – „Домашня газета” (виходить по п’ятницях) і „Телевізійна газета” (по четвергах). У лютому 2003 року планує почати випускати ще 4, в т.ч. медичний, молодіжний і туристичний.

„Львівська газета” виходить 5 разів на тиждень у понеділок, вівторок, середу, четвер і п’ятницю. Заявлений загальнотижневий тираж газети – 50 тис. прим.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...