Головна » Інше » Львівська асоціація розвитку туризму представила своє нове приміщення

Львівська асоціація розвитку туризму представила своє нове приміщення

Львівська асоціація розвитку туризму (ЛАРТ) 31 січня представила своє нове приміщення на вул. Підвальній,3 навпроти Львівської облдержадміністрації.

Як повідомила виконавчий директор ЛАРТ Діана Конарєва, договір про оренду цього приміщення (двох кімнат загальною площею близько 60 кв. метрів) до кінця 2003 року асоціація уклала зі Спілкою економістів Львівщини. „Тут будемо працювати”, – сказала вона.

Діана Конарєва зазначила, що попереднє приміщення ЛАРТу в адмінбудинку Львівської міськради „звичайно, було більш представницьке, воно працювало і на місто”. Нове ж, за її словами, буде суто робочим приміщенням асоціації, з якого координуватиметься робота Туристично-інформаційних пунктів ЛАРТу та його Туристично-інформаційного центру. Останній, до речі, на сьогодні не працює.

Як повідомила Д. Конарєва, зараз ЛАРТ проводить переговори з Радою Туризму Карпатського Регіону про можливість об’єднання зусиль, у рамках яких, зокрема, обговорюється питання стосовно відновлення діяльності у Львові Туристично-інформаційного центру, який також був виселений із приміщення у Львівській міськраді.

„Проводяться переговори з Радою Туризму Карпатського Регіону. Будемо шукати приміщення для ТІЦу, будемо відновлювати його роботу на рівні міста, на рівні області”, – сказала виконавчий директор ЛАРТ. За її прогнозом, ТІЦ запрацює цього року до початку туристичного сезону.

Львівська асоціація розвитку туризму була виселена восени 2002 року з приміщень в адмінбудинку Львівської міськради за рішенням керуючого справами міськвиконкому Олега Кузана нібито у зв’язку із запланованим розміщенням у них структур ради. Пізніше чиновники Львівської міськради заявили, що туризм для Львова не є пріоритетом.

Львівська Асоціація розвитку туризму створена у серпні 2000 року у партнерстві з місцевими приватними турфірмами та організаціями і за підтримки Львівської міськради та Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID).

Асоціація є членською неприбутковою організацією, що представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами з метою пропагування Львова як туристичного центру за кордоном та в Україні.

ЛАРТ нараховує 53 члена. Це провідні львівські турфірми, готелі, страхові компанії тощо.

Президентом асоціації нині є начальник Головного управління економіки Львівської ОДА Валерій П’ятак.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...