Головна » Інше » 2002 року у Львівській області було перевірено 32 оператора ринку металобрухту

2002 року у Львівській області було перевірено 32 оператора ринку металобрухту

За минулий рік Львівська обласна комісія зі здійснення державного регулювання операцій з брухтом чорних і кольорових металів провела перевірки 32 операторів ринку металобрухту, в т.ч. 8 з інших областей України, – повідомили у комісії.

Підставою для перевірок, зазначили у комісії, було переважно закінчення дії ліцензії підприємств на здійснення операцій з металобрухтом. Проводилися вони також відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1653 про перевірку суб’єктів, які здійснюють експорт металобрухту.

У результаті перевірок 6 операторам дія ліцензії була призупинена у зв’язку з тим, що вони або порушили ліцензійні умови, або ж не подавали обов’язкового статистичного звіту у Львівське обласне управління статистики.

2003 року обласна комісія зі здійснення держрегулювання операцій з металобрухтом має намір перевірити близько 20 операторів ринку. „До 20 фірм думаємо перевірити”, – заявили агентству у комісії.

На 25 вересня 2002 року у Львівській області діяло 53 підприємства, що здійснювали операції з брухтом чорних металів, і 34 підприємства, які займалися кольоровим металобрухтом.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...