Головна » Інше » ДП “Прикарпаттявторкольормет” має намір вийти зі складу “Вторкольормет”

ДП “Прикарпаттявторкольормет” має намір вийти зі складу “Вторкольормет”

Дочірнє підприємство Західно-українського акціонерного товариства „Вторкольормет” – івано-франківське „Прикарпаттявторкольормет” має намір вийти зі складу компанії. Офіційна заява про це прозвучить на загальних зборах акціонерів ЗУАТ „Вторкольормет” 14 березня у Львові, – повідомив директор ДП „Прикарпаттявторкольормет” Петро Демидюк.

„Хочемо з майном переходити на самостійний баланс”, – сказав він.

Петро Демидюк підкреслив, що у разі, якщо „Прикарпаттявторкольормет” й надалі залишатиметься дочірнім підприємством львівського „Вторкольормету”, то через півроку-рік ситуація на ньому стане критичною, а відтак 23 працівника підприємства опиняться без роботи. „Є загроза”, – сказав він.

Директор „Прикарпаттявторкольормету” зазначив, що підприємству нерентабельно займатися тільки заготівлею брухту чорних і кольорових металів. За його словами, підприємство має план стосовно виходу на кращі показники. Що передбачає цей план, він не уточнив. „Це таємниця”, – сказав П. Демидюк.

Він додав, що навіть не очікує, що питання про вихід із ЗУАТ „Вторкольормет” буде вирішене на зборах 14 березня. На його думку, „за один раз це питання не вирішиться”. Петро Демидюк не виключає, що в кінцевому підсумку воно вирішуватиметься у судовому порядку.

ДП „Прикарпаттявторкольормет” належить понад 10% акцій ЗУАТ „Вторкольормет”.

ЗУАТ „Вторкольормет” має холдингову структуру, до якої входять дочірні підприємства у шести областях Західної України і центральна виробнича база у Львові.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...