Головна » Інше » Власник ТзОВ “Дунапак-Україна” прийняв рішення про його ліквідацію

Власник ТзОВ “Дунапак-Україна” прийняв рішення про його ліквідацію

Власник ТзОВ „Дунапак-Україна” (м. Жидачів, Львівська область), угорська компанія Dunapack Paper & Packaging Ltd, прийняла рішення про його ліквідацію, – повідомив директор „Дунапак-Україна” Михайло Титикало.

„Є рішення засновників про ліквідацію фірми „Дунапак-Україна”. І процес ліквідації розпочався”, – сказав він.

Михайло Титикало розповів, що будинки і споруди уже не є власністю жидачівського підприємства. У його власності залишилося лише обладнання.

„Будинки і споруди куплені і передані фірмі „Дунапак-Україна (Південь)”, – сказав він.

„Дунапак-Україна (Південь)”, зазначив Михайло Титикало, є новим підприємством угорської Dunapack Paper & Packaging Ltd в Україні, яке працюватиме у Херсонській області. Жидачівське ж підприємство стане його підрозділом.

Ліквідацію ТзОВ „Дунапак-Україна” пан Титикало розцінює як негативний момент для Жидачівського району і Львівської області. „Дуже погано, тому що получається, що прямо всі податки поступатимуть у бюджет Херсонської області”, – сказав він.

На думку директора жидачівського підприємства, ліквідація ТзОВ „Дунапак-Україна” є „оцінкою інвестиційного клімату в області і оцінкою діяльності органів місцевої влади”.

Михайло Титикало поки що не може повідомити, якою за нинішніх змін буде подальша стратегія розвитку підприємства у Жидачеві.

Спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” було створене 3 грудня 1998 року на базі цеху технічних паперів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату.

Власник підприємства – угорська фірма Dunapack Paper & Packaging Ltd – є дочірньою структурою крупного світового виробника тари – австрійської компанії „Хамбургер”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...