Головна » Інше » Контролювати використання коштів з бюджету Львівської області на 2003 рік буде Львівська облрада

Контролювати використання коштів з бюджету Львівської області на 2003 рік буде Львівська облрада

„Ми прийняли рішення на сесії, що контроль за фінансами буде повністю робити Львівська облрада на чолі із головою облради”, — повідомив 28 січня на прес-конференції голова Львівської облради Михайло Сендак, коментуючи прийняття цьогорічного бюджету Львівською облрадою.

Михайло Сендак зазначив, що якщо управління фінансів Львівської ОДА виділить на щось кошти з обласного бюджету без погодження із Львівською облрадою, то він поінформує Генеральну прокуратуру України та Верховну Раду Україну.

„Я хочу, щоб був елементарний порядок і щоб люди знали як використовують кошти”, – сказав він.

Голова Львівської облради зазначив, що депутати Львівської облради вперше показали, що вони здатні і мають певні знання і досвід, щоб вирішувати соціально-економічні проблеми області.

Михайло Сендак наголосив на тому, що вперше за останні п’ять років бюджет Львівської області на 2003 рік формувався більш гуманно, більш прозоро, більш доступно. „Є впевненість у тому, що на Львівщині з‘являється облрада зі своїм обличчям”, – додав він. На думку голови Львівської облради, Львівська ОДА була не готова до такого прозорого формування обласного бюджету. „Кожна гілка влади повинна виконувати свої функціональні обов‘язки”, — зазначив він.

Михайло Сендак визнав необхідність укладення договору про співпрацю між Львівською облрадою та Львівською ОДА. „Я би назвав це договором, а, можливо, меморандумом, оскільки договір між двома гілками влади закладений в Законі України „Про місцеве самоврядування”, — додав він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...