Головна » Інше » На ІІІ Економічному форумі у Львові робитиметься акцент на якості подачі інвестпроектів – В.Борщевський

На ІІІ Економічному форумі у Львові робитиметься акцент на якості подачі інвестпроектів – В.Борщевський

На ІІІ Економічному форумі з питань прикордонного співробітництва у Львові робитиметься акцент на якості подачі інвестпроектів, – заявив начальник Головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Львівської облдержадміністрації Віктор Борщевський.

„На манер західних виставок”, – сказав він.

Віктор Борщевський розповів, що цього року також планується змінити структуру Форуму. „Можливо, він буде розосереджений. Буде одне пленарне засідання і далі засідання по галузях”, – сказав він.

Крім цього, додав В. Борщевський, цьогорічний Економічний форум має стати „кульмінацією” подій міжнародного характеру, які відбуватимуться у Львові до осені.

Начальник Головного управління зовнішніх зносин Львівської ОДА зазначив, що на проведення ІІІ Економічного форуму з бюджету будуть виділені 60 тис. грн. Він зауважив, що це на 10 тис. грн. більше, ніж було виділено торік.

Сумарний кошторис проведення Економічного форуму у Львові, за словами Віктора Борщевського, складає біля 300 тис. грн. Його проведення, крім бюджетних коштів, фінансується за рахунок оргвнесків учасників.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...