Головна » Інше » Основними подіями міжнародного значення 2003 року на Львівщині будуть ІІІ Економічний форум та українсько-казахський “круглий стіл”

Основними подіями міжнародного значення 2003 року на Львівщині будуть ІІІ Економічний форум та українсько-казахський “круглий стіл”

Основними подіями міжнародного значення, які цього року проводитимуться у Львівській області, будуть ІІІ Економічний форум з питань прикордонного співробітництва та Українсько-Казахський „круглий стіл”.

Про це повідомив начальник Головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Львівської облдержадміністрації Віктор Борщевський.

В області теж укотре пройде конкурс Інвестор року, а також ряд інших заходів, які стосуватимуться міжнародного співробітництва.

Очікують у Львівській ОДА, що цього року спостерігатиметься й активне відвідування Львівської області іноземними делегаціями. Як зазначив Віктор Борщевський, 2002 року в області відбулося близько 70 візитів іноземних делегацій. Переважно це були делегації з Польщі „як стратегічного партнера” області, а також з Німеччини та США. Найчастіше вони належали до категорії т.зв. візитів ввічливості або ж стосувалися налагодження співробітництва.

У 2003 році обладміністрація, за словами Віктора Борщевського, також має намір у рамках Року Росії в Україні „реанімувати” зв’язки з Російською Федерацією.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...