Головна » Інше » Українсько-польське радіо “МАН” запрацює у 2003 році

Українсько-польське радіо “МАН” запрацює у 2003 році

Спільне українсько-польське радіо „МАН” повинно запрацювати у Львові в 2003 році, – повідомив голова „Українсько-Польського Медіа-Товариства” Роман Заяць.

„Якщо нам вдасться залагодити всі формальні речі, наступного року радіо „МАН” стартуватиме”, – сказав він.

Роман Заяць розповів, що на сьогодні уже прорахована частота, на якій радіо вестиме своє мовлення. „Цифра ця існує”, – сказав він.

„Тепер, – каже Р.Заяць, – відбуватиметься процес передачі цієї частоти Укрчастотнаглядом в Нацраду України з питань телебачення і радіомовлення, і подальша наша участь в конкурсі. Все залежить від оперативності в залагодженні формально-паперових справ між даними інституціями”.

За словами співрозмовника, „МАН” вестиме мовлення на українській і польській мовах на Львів та околиці. Планується, що у Луцьку, Житомирі, Вінниці та Києві будуть відкриті корпункти радіо.

Над проектом українсько-польського радіо „МАН” „Українсько-Польське Медіа-Товариство” працює 2 роки поспіль. Свій патронат у цьому проекті засвідчили президенти України Леонід Кучма та Польщі Олександр Кваснєвський.

Планувалося, що „МАН” почне працювати уже цього року.

ГО „Українсько-Польське Медіа-Товариство” засноване у 2001 році у Львові. Організація ставить перед собою завдання розширення українсько-польської співпраці в медійній площині. Восени 2001 року вона виступила ініціатором заснування у Львові телерадіокомпанії „МАН”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...