Головна » Інше » “Експрес” відкрив поліграфічний комплекс ТМ “Мандарин”

“Експрес” відкрив поліграфічний комплекс ТМ “Мандарин”

ТзОВ „Видавнича група „Експрес” відкрило першу чергу поліграфічного комплексу торгової марки „Мандарин” 25 грудня у с.Рясно-Руська (Яворівський район, Львівська область), яке входить у СЕЗ „Яворів”.

Як повідомили у видавничій групі, комплекс був збудований за 9 місяців. Його вартість, за словами начальника відділу маркетингу ТзОВ „Видавнича група „Експрес” Ігоря Яницького, складає біля 2,5 млн. дол.

Він повідомив, що інвестором „Мандарина” виступила американська фірма, однак не уточнив, яка саме. Кредит на придбання обладнання (250 тис. дол.) Видавничій групі „Експрес” видав „Кредит Банк (Україна)”.

Потужність друкарні – 40 тис. двосторонніх відбитків за годину. Вона оснащена машинами фірм Man Roland, Muller Martini, Heideberg.

У поліграфічному комплексі „Мандарин” планується друкувати журнали, журнальні додатки, рекламні брошури тощо. А після введення у 2003 році другої черги – книжки і газети.

Друк у „Мандарині” здійснюватиметься на тонкому папері світового стандарту LWC. «Якщо зважити на те, що папір становить 70% собівартості друкованої продукції, то її можна суттєво здешевити саме завдяки друку на тонкому папері”, – сказано у повідомленні Видавничої групи „Експрес”.

„Експрес” повідомляє, що у „Мандарині” клієнт отримуватиме „нову якість сервісу”: професійні технологічні консультації спеціалістів комплексу щодо кожного окремого замовлення, можливість вибору для виконання свого замовлення той оптимальний набір обладнання і матеріалів, який дозволить виготовити якісну подукцію, низькі ціни та стислі терміни виконання замовлень.

Друкарня ТзОВ „Видавнича група „Експрес” є 38 діючим об’єктом на території СЕЗ „Яворів”.

Як повідомлялося, нещодавно власну друкарню відкрив Видавничий Дім „Молода Галичина”.

Друкарня „Молодої Галичини” укомплектована газетно-ротаційною машиною „Орієнт Супер” (Індія, американська ліцензія), яка оснащена італійським електронним обладнанням. Потужність машини – 30 тис. газет формату А-3 (8 стор.) за год.

Навесні 2003 року власну друкарню має намір відкрити ще одна із популярних львівських газет.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...