Головна » Інше » “Техносфера” у січні 2003 року почне розвивати мережу “інфоматів” у Львові

“Техносфера” у січні 2003 року почне розвивати мережу “інфоматів” у Львові

З січня наступного року ТзОВ „Техносфера” як регіональний представник компанії „Систем-Інтегрейшн” (Київ) планує почати розвивати у Львові мережу інформаційних кіосків „інфоматів”, – повідомив представник фірми.

У перші місяці нового року „Техносфера”, за його словами, має намір розмістити у Львові близько 5 „інфоматів”. „Треба поставити мінімально 5-7 штук”, – сказав він.

Місцями їх розташування будуть готелі „Дністер”, „Жорж” і „Гранд-готель”, а також супермаркети „ВАМ” та „Арсен”. У перспективі „Техносфера” збирається поставити інфомаційні кіоски в клубах „Софія”, „Міленіум”, на залізничному вокзалі та в аеропорту.

Як пояснив співрозмовник„інфомат” – це звичайний Pentium, який зроблений у виконанні будки і підключений до мережі (Інтернет)”. Він призначений для безкоштовного надання різноманітної інформації широким верствам населення. Зокрема, зазначив представник „Техносфери”, в „інфоматі” користувач може отримати довідкову інформацію (адреси і телефони) про органи влади, готелі, ресторани, казино, магазини.

Комерційні структури мають змогу розмістити свою інформацію в „інфоматі” на правах реклами. Причому, зазначають в „Техносфері”, „згідно з маркетинговими дослідженнями, віддача від реклами по „інфоматах” на рівні телебачення, а вартість на 2 порядки нижча”.

Планується, що місячна абонплата на роміщення рекламної інформації в одному „інфоматі” становитиме біля 35 доларів. Рядок мінімальної інформації – назва, адреса, телефон – буде, вочевидь, безкоштовним.

В „Техносфері” повідомляють, що у майбутньому через „інфомат” можливо буде отримати доступ до Інтернету, а також використовувати його під ІР-телефонію.

„В інфоматі може бути вмонтований принтер. Мінімальну інформацію можна витягувати на друк”, – додав представник фірми.

Він зазначив, що мережа інформаційних кіосків у Львові створюється в рамках загальноукраїнської мережі. Крім Львова, „інфомати” стоятимуть в Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі і будуть об’єднані в єдину мережу.

У Києві на сьогодні вже функціонують близько 7 інформаційних кіосків.

ТзОВ „Техносфера” (Львів) спеціалізується на наданні послуг Інтернет-зв’язку.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...