Головна » Інше » Львівська міськрада підготувала проект ухвали про видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та побуту

Львівська міськрада підготувала проект ухвали про видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та побуту

Львівська міська рада підготувала проект ухвали про видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі і побутового обслуговування у Львові, – повідомив 26 грудня на засіданні Львівського прес-клубу реформ начальник відділу торгівлі Львівської міськради Ярослав Пелиховський.

За його словами, у проекті передбачено, що видача дозволів на розміщення об’єктів побутового обслуговування здійснюватиметься „на безоплатній основі”.

„Що стосується об’єктів торгівлі, то декретом Кабінету Міністрів про місцеві податки і збори чітко передбачено, що такий дозвіл видається на платній основі”, – сказав Ярослав Пелиховський.

Він повідомив, що міськрада підготувала також проект концепції розвитку побутового обслуговування і програми з розвитку побутового обслуговування до 2005 року. Зараз вони проходять громадські слухання.

У концепції передбачені зі сторони ради пільги при відкритті об’єктів побутового обслуговування. Стосуватимуться пільги (щодо оренди приміщень, комунального податку, орендної плати за землю) лише об’єктів соціально необхідних побутових послуг.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...