Головна » Інше » Львівська ОДА підготувала проект угоди з “Нафтогазом” про здійснення матеріально-технічного забезпечення підрозділів НАК підприємствами області

Львівська ОДА підготувала проект угоди з “Нафтогазом” про здійснення матеріально-технічного забезпечення підрозділів НАК підприємствами області

Львівська облдержадміністрація підготувала проект рамкової угоди з НАК „Нафтогаз України” про здійснення матеріально-технічного забезпечення підрозділів компанії підприємствами Львівської області.

Про це повідомив начальник управління промисловості, транспорту і зв’язку Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока.

„Проект угоди готовий”, – сказав він.

За його словами, зараз Львівська ОДА і НАК узгоджують її текст. „Практично ми майже погодили текст”, – зазначив він.

Ростислав Сорока повідомив, що угода стосується забезпечення продукцією машинобудівних підприємств області не лише підрозділів „Нафтогазу України” в Україні, але і „клірингових поставок в Туркменістан та за іншими зовнішніми контрактами (НАКу)”.

В угоді задіяні ВАТ „Дрогобицький долотний завод”, ВАТ „Металіст”, ВАТ „Прикарпатпромарматура”, ВАТ „Львівський автобусний завод”, ВАТ „Дрогобицький завод автомобільних кранів”.

Очікується, що дія угоди забезпечить 3% валовий промисловий приріст у Львівській області за рахунок нового товарно-фінансового потоку. „Від 20 до 70 млн. грн. ми можемо запропонувати НАКу продукції наших підприємств. І це є дуже вигідно для нас. Тобто ми усуваємо посередників”, – сказав Ростислав Сорока.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...