Головна » Інше » У 2003 році “Дунапак-Україна” отримає 15 млн. євро на розширення виробництва гофротари

У 2003 році “Дунапак-Україна” отримає 15 млн. євро на розширення виробництва гофротари

У 2003 році спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” (Жидачів, Львівська область) отримає інвестиції на суму 15 млн. євро на розширення виробництва гофрованої тари, – повідомив директор „Дунапак-Україна” Михайло Титикало.

„У нас дуже серйозні інвестиції на 2003 рік”, – сказав він.

Як розповів Михайло Титикало, наступного року підприємство планує освоїти виробництво мікрогофрокартону.

Він зазначив, що на сьогодні підприємство випускає гофротару складної висічки (близько 200 різновидів). Вона використовується як тара для продукції ТМ „Президент”, „Світоч”, „Смак”, „Галичина”, „Чумак”, „Сандора”.

М.Титикало також заявив, що до 2006 року „Дунапак-Україна” увійде в число найбільших підприємств з виготовлення тароупаковки в Україні. „На протязі 3 років ми станемо одним із самих більших підприємств по виготовленні тароупаковочних матеріалів в Україні”, – сказав він.

Спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” створене 3 грудня 1998 року на базі цеху технічних паперів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату.

Власником підприємства є угорська фірма Dunapack Papers & Packaging Ltd., яка є дочірньою структурою крупного світового виробника тари – австрійської компанії „Хамбургер”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...