Головна » Інше » Київ не купує “ЛАЗи” через дефіцит міського бюджету – “ЛАЗ-Україна”

Київ не купує “ЛАЗи” через дефіцит міського бюджету – “ЛАЗ-Україна”

Київська міськдержадміністрація не в змозі виконати свої обіцянки щодо придбання львівських автобусів через дефіцит міського бюджету, – припустив голова правління ЗАТ „Торговий Дім „ЛАЗ-Україна” Олександр Чеповой.

„Проблемою є відсутність реального наповнення бюджету в місті”, – сказав він.

Олександр Чеповой передбачає, що за рахунок бюджетних коштів у Києві не буде придбано жодного автобуса і в майбутньому. „Тобто місто буде вишукувати якісь організаційні, швидше всього, рішення, які дозволять підштовхнути комерційних перевізників до придбання машин великого класу”, – сказа він.

У серпні Київська міськдержадміністрація призупинила дію контракту, підписаного 12 березня 2002 року представниками Київської МДА і керівниками Львівського автобусного заводу. Він передбачав поставку у Київ щорічно 100 автобусів протягом 3 років. До вересня ц.р. у столицю мали надійти перші 50 автобусів.

ВАТ „Львівський автобусний завод” належить до найбільших виробників автобусів в Україні. Проектна потужність заводу – 5 тис. автобусів у рік.

70,4% акцій підприємства у жовтні 2001 року на комерційному конкурсі придбало українсько-російське спільне підприємство ТзОВ „Сіл-Авто”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...