Головна » Інше » Мирон Янків зустрінеться з делегацією італійських бізнесменів

Мирон Янків зустрінеться з делегацією італійських бізнесменів

16 грудня голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків зустрівся з делегацією італійських бізнесменів, які планують на території Львівщини реалізовувати інвестиційні проекти, — повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі власник та директор консалтингу SIDA Флавіо Гуіді повідомив, що сфера їхньої зацікавленості – це легка промисловість, дистрибуція, сфера обслуговування та будівельна галузь. За його словами, вони прийняли рішення розвивати бізнес на Львівщині завдяки позитивним відгукам італійських бізнесменів, які вже довший час працюють у нашій області.

Флавіо Гуіді переконаний у тому, що львівський ринок праці є цікавим та перспективним – це засвідчив попередньо проведений аналіз рівня освіти і технічної підготовки працівників.

Італійський бізнесмен звернувся до Мирона Янківа з проханням на рівні влади посприяти інвестиційним проектам, які будуть реалізовуватися вже з наступного року.

Мирон Янків у свою чергу відзначив, що на сьогодні рівень економічних стосунків Львівщини з Італією є недостатнім. “Ми логічними кроками йдемо до конструктивної моделі співпраці з італійськими бізнесменами. Наше завдання – створити грунт для інвесторів. І яскравою ілюстрацією цього є той факт, що у 2002 році Львівщина посіла перше місце з інвестицій в Україні”, – повідомив Мирон Янків.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...