Головна » Інше » Провідне турагентство Вірменії збирається продавати тури на Західну Україну

Провідне турагентство Вірменії збирається продавати тури на Західну Україну

Провідне туристичне агентство Вірменії «Авіатранс» має намір через свою мережу розпочати продаж турів на Західну Україну, повідомив начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець, передає прес-служба ЛОДА.

За словами чиновника, днями представники «Авіатрансу» відвідали Львівщину в рамках одноденного інформаційного туру, під час якого ознайомились з туристичними, курортними та інвестиційними можливостями області.

Зокрема вірмени відвідали діагностичний лікувально-реабілітаційний курортний комплекс Rixos-Prykarpattya, готельно-відпочинковий комплекс Mirotel Resort&Spa, лікувально-рекреаційний комплекс «Шале Грааль» у Трускавці, готельний комплекс «Три Сини та Донька», готель «ТуСтань» і «Таор Карпати» у Східниці. Крім того, зустрілись з відомими туристичними операторами Львова.

«Вірменську делегацію дуже зацікавили оздоровчі комплекси Трускавця і Східниці. Львівщина може стати для іноземців не лише місцем для оздоровлення, але й цікавим туристичним регіоном. Всього у нас діє 38 санаторіїв, одночасно оздоровитися у яких мають змогу майже 16 тисяч осіб. Тому ми маємо що запропонувати вірменським туристам й надіємось на подальшу тісну співпрацю з компанією «Авіатранс», — підсумував Роман Теребенець.

x

Рекомендуємо

Ярослав Рущишин

Рущишин закликав Шмигаля пустити в Україну іноземців

Народний депутат Ярослав Рущишин («Голос») закликав Кабінет Міністрів, очолюваний Денисом Шмигалем, скасувати ...