Головна » Інше » Відтепер за ходом митного оформлення товарів на Львівщині можна стежити онлайн

Відтепер за ходом митного оформлення товарів на Львівщині можна стежити онлайн

Відтепер суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності можуть переглянути детальну інформацію про хід митного оформлення їхніх товарів на митних постах у Львівській області в режимі онлайн.

Про це «Прибуток» повідомив відділ прес-служби Львівської облдержадміністрації.

Для цього слід зайти у відповідний розділ на сайті ЛОДА та обрати на інтерактивній карті митний пост, на якому здійснюється митне оформлення конкретного товару, а відтак у спливаючому вікні перейти за посиланням «Поточне оформлення».

На сторінці з інформацією про здійснення митного оформлення на конкретному митному посту можна довідатись час митного оформлення (коли подано декларацію та закінчено оформлення), чи відмовлено у митному оформленні, і якщо так, то з яких причин.

Дані оновлюватимуться кожні 3 години.

«Таке нововведення передусім спрямовано на відкритість і прозорість діяльності Львівської митниці. Окрім того, керівники підприємств зможуть самі контролювати перебіг митного оформлення, а не зі слів декларантів чи своїх підлеглих», — прокоментував керівник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук, якого цитує прес-служба ЛОДА.

Онлайн-сервіс є складовою інформаційної системи «Більше знаєш — швидше їдеш», запровадженої в рамках програми розвитку та модернізації Львівської митниці ДФС на 2016 рік «Привітний та безпечний кордон».

x

Рекомендуємо

Півсотні працівників Галицької митниці відсторонили від роботи за підозрою у корупції

Новопризначений керівник Галицької митниці Андрій Колобродов відсторонив від роботи 46 митників, яких ...