Головна » Інше » «МТС Україна» запустила найдешевший тариф для Львівщини

«МТС Україна» запустила найдешевший тариф для Львівщини

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна», дочірня компанія міжнародної телекомунікаційної групи «МТС» (акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT), оголошує про новий безлімітний тариф спеціально для Львова та області.

З 15 грудня 2014р. «МТС Україна» запустила найдешевший у Львівській області тарифний план «Смартфон 0.25», який поєднує 2 безліміти – дзвінки в мережі МТС та мобільний інтернет всього за 25 коп. в день. Таким чином, витративши 7,5 грн. в місяць, абоненти отримають 2 безліміти без будь-яких додаткових платежів. Вартість дзвінків на інші мобільні мережі – 0,25 грн/хв.

Абоненти «МТС Україна» можуть перейти в тариф «Смартфон 0.25» зателефонувавши на безкоштовний номер 7722, або ж скориставшись системою самообслуговування «Мій МТС» (доступна також як мобільний додаток для OS Android).

Умови тарифу діють після першого поповнення рахунку на суму від 40 грн одним платежем (крім «Переказу грошей»). Підключення відбувається протягом 24 годин після поповнення. Вартість переходу з тарифів «Супер МТС 3D Нуль Український» та «Просто Супер Український» – 0 грн, з тарифу «Смартфон 0,50» – 15 грн., з інших тарифів – 35 грн.

Тариф діє на території Львівської області. Базовий платіж за безлімітний мобільний інтернет та безлімітні дзвінки в мережі МТС за межами території дії тарифу – 50 копійок щодня. Вартість безлімітних дзвінків в мережі МТС та безлімітного мобільного інтернету в Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Херсонській обійдеться в 1 грн. на день.

 

Читайте також:

3G уже доступний для абонентів «МТС» у Львові: скільки коштує і як підключити

Львів’яни розробили додаток для смартфонів, що дозволяє порівняти тарифи мобільних операторів

x

Рекомендуємо

Новий термінал МА "Львів" ім. Данила Галицького

МТС запустила у львівському аеропорту «халявний» 3G

У Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького почала працювати мережа 3G «МТС ...