Головна » Інше » Акціонери перейменували «Західенерго»

Акціонери перейменували «Західенерго»

Акціонери ПАТ «Західенерго» прийняли рішення про перейменування ПАТ «Західенерго» в ПАТ «ДТЕК Західенерго».

Про це сказано в повідомленні компанії, опублікованому на сайті НКЦБФР, передає УНІАН.

У повідомленні наголошують, що таке рішення акціонери ухвалили на своїх загальних зборах 28 березня.

Крім того, акціонери розглянули та затвердили результати фінансово-господарської діяльності компанії за 2011 рік та визначили основні напрямки роботи в 2012 році.

Також були прийняті звіти наглядової ради та ревізійної комісії, достроково припинені їхні повноваження. Акціонери обрали новий склад цих органів. До наглядової ради увійшли Олександр Позняков від НАК «ЕКУ», а також DTEK Holdings Limited і DTEK Holdings BV. До складу ревізійної комісії увійшли юридичні особи: ТОВ «ДТЕК», НАК «ЕКУ» і DTEK Investments BV

Холдинг ДТЕК володіє 70,91% акцій «Західенерго».

ПАТ «ДТЕК Західенерго» експлуатує три теплові електростанції – Ладижинську, Добротворську і Бурштинську (сумарна потужність – 4700 МВт).

ДТЕК – найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ). Підприємства ДТЕК створюють ефективний виробничий ланцюжок від видобутку і збагачення вугілля до генерації та продажу електроенергії.

x

Рекомендуємо

Ахметов прикупив ще 25% «Західенерго»

Компанія Ornex, що входить до групи СКМ олігарха Ріната Ахметова, придбала 25% акцій ПАТ «ДТЕК Західенерго», виставлених на продаж Фондом державного майна.