Головна » Інше » Діловий гороскоп на 2012 рік

Діловий гороскоп на 2012 рік

Діловий гороскоп на 2012 рік для всіх знаків зодіаку

Гороскоп Овен на 2012 рік

У першій половині року кар’єра Овнів стоятиме на місці. Небагато подій, небагато можливостей для того, аби щось зробити. Будуть змушені настановитися на виконання обов’язків. Добре, якщо серйозно поставляться до виконання всіх буденних справ, бо від того, як розв’яжуть всі завдання, залежатиме розвиток їхньої кар’єри у другій половині року, коли можуть з’явитися нові, цікаві можливості і фантастичні угоди. Овенів, які матимуть упорядковані усі справи, на цей раз зможуть зайнятися новими, захопливими проектами.

Гороскоп Телець на 2012 рік

Юпітер принесе їм в цьому році нові можливості на роботі. Чекають на них сюрпризи, несподівані ситуації, які відкриють перед ними нові горизонти. Можуть в цьому році отримати підвищення, можуть реалізувати давно заплановані проекти, до яких раніше ніяк не доходили руки. У підприємців-фізосіб з’являться нові, цікаві ідеї або ж вони отримають привабливу пропозицію про співпрацю.

Гороскоп Близнюки на 2012 рік

У першому півріччі буде багато важкої, не завжди вдячної роботи. Обов’язків буде багато, робота потребуватиме уваги і точності, що може важко даватися Близнюкам, а також терпіння та уваги до деталей. Вони повинні будуть зосередитися на раніше розпочатих проектах, а на нові можливості змушені будуть почекати до другого півріччя, яке відкриє широкі перспективи перед ними. Близнюків можуть засипати привабливими пропозиціями, декого з них можуть підвищити або перейдуть на посаду, де можливий професійний розвиток. Будуть з легкістю навчатися новому. Здобуті тепер знання дозволять досягнути успіху.

Гороскоп Рак на 2012 рік

У питаннях професійних ретельність і систематичність принесуть успіх у першій половині року, за винятку Раків, котрі народилися 15-22 липня, бо вони скаржитимуться на застій до вересня. Потім їхня кар’єра зрушиться з місця, будуть мати більше енергії до роботи і вже у вересні продемонструють неабиякі досягнення. З жовтня відчуватимуть позитивний вплив Сатурна і розпочнуть у своєму житті нову главу. Роботи, напевно, стане більше, але становище стабілізується.

Гороскоп Лев на 2012 рік

У питаннях торгівлі в першій половині року повинні бути обережні, щоб не проводити занадто значні зміни. Можливе надмірне прагнення до експансії, яке може завести їх не туди, куди планувалось. У другій половині року зможуть дозволити собі діяти з більшим розмахом. Леви можуть отримати цікаві пропозиції, кращу ставка. Будь-які нові проекти в цей час матимуть гарні шанси на успіх. Матимуть вдачу до фінансів, вигідні контракти і успішні угоди.

Гороскоп Діва на 2012 рік

Можна очікувати у цьому році на вдалий розвиток кар’єри, особливо в першій половині року, коли на Дів «впадуть» дійсно унікальні події і нові можливості. Особи, що шукають роботу, мають шанс здійснити свою мрію. Деякі Діви тепер зможуть здобути омріяну посаду або просунутись вгору по кар’єрній драбині. Проте усі представники цього знаку матимуть успіх у фінансових справах і не турбуватимуться з приводу грошей, яких ще довгий час матимуть вдосталь.

Гороскоп Терези на 2012 рік

Перше півріччя буде сповнене роботою, яка не завжди приноситиме велике задоволення, в той час як у другому півріччі можуть чекати на успіхи і важливі події. Можуть піти на підвищення. На жаль, не у всіх Терезів обставини складаитимуться успішно. Ті, хто народилися у період з 15 по 23 жовтня до осені можуть почуватись мляво, а ті, хто народився з 29 вересня по 2 жовтня, можуть несподівано змінити роботу, не обов’язково за власним бажанням.

Гороскоп Скорпіон на 2012 рік

У роботі в першій половині року сприятиме Юпітер. Складатиметься враження, що сама доля допомагає Скорпіонам, оскільки все, що вони робитимуть, матиме успіх, а обставини складатимуться на їхню користь. Словом, вони отримають заслужений успіх, якщо тільки не захочуть занадто багато. Тим не менше, у другій половині, можливо, доведеться подумати над тим, аби пройти додаткові курси навчання чи семінар для підвищення кваліфікації. В останньому кварталі Скорпіони з першої декади знаку (24 жовтня – 3 листопада) будуть змушені сповільнити темп. Сатурн зробить так, що багато справ залишаться у підвішаному стані, плани і завдання перенесуться у часі на невизначений термін.

Гороскоп Стрілець на 2012 рік

Сатурн в Терезах перебуватиме до жовтня і  надаватиме Стрільцям підтримку в їх роботі, вони будуть добре справлятися з повсякденними завданнями, навіть якщо вони дуже нудні і рутинні. Вони можуть тепер, завдяки важкій роботі і відповідальному підходу, багато справ просунути вперед і заробити схвальні відгуки від партнерів і заздрість від конкурентів. У другій половині року Юпітер принесе їм цікаві пропозиції і нові можливості, в яких вони мають шанс добитися успіху і значно поліпшити своє фінансове становище.

Гороскоп Козеріг на 2012 рік

Козеріг у цьому році не буде скаржитися на відсутність роботи. Особливо показовою з цього огляду обіцяє бути перша половина року. Вони можуть отримати дуже вигідні пропозиції співпраці, нові довготривалі замовлення. У Козерогів складеться враження, що для них відкрився ріг достатку, з якого на них потоком течуть нові можливості. У другій половині року найкращими будуть листопад і грудень, у ці місяці усі справи виконуватимуться з легкістю.

Гороскоп Водолій на 2012 рік

У професійних справах можуть розраховувати на загальне процвітання протягом року. Доведеться багато працювати і іноді може скластися враження, що їм ніколи не вдасться звільнитися від обов’язків, проте це дасть їм приємне відчуття стабільності. У другій половині року, завдяки Юпітеру, вони можуть отримати довгоочікуване просування по службі, вони можуть змінити становище на більш вигідне, багато Водоліїв отримають підвищення або нову, привабливішу, роботу. На плідну співпраці з іншими може розраховувати протягом літа, у липні і серпні. Будь-який проект, що виконуватиметься у співпраці з іншими, в цей час матиме великі шанси на успіх. Суперечки щодо спільного бізнесу матимуть місце в кінці жовтня і листопаді.

Гороскоп Риби на 2012 рік

Професійні питання будуть складатися успішно, незважаючи на втому і відчуття перевантаження обов’язками. Якщо проявите силу, будете завжди готові до дій, робитимете усе вчасно, ніщо не змусить вас хвилюватися. Це буде рік звичайної праці, без особливих успіхів, але й без складнощів. Більш визначних подій слід очікувати у вересні, тоді як жовтень і листопад виявляться найскладнішими у роботі. У другій половині року не повинні піднімати занадто складні справи, повинні уважно розраховувати свої здібності та силу. Варто також буде обмежити у цьому році витрати.

За матеріалами: gazeta.pl

*

Діловий гороскоп на 2011 рік 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...