Головна » Інше » «Лісова пісня» у Трускавці обіцяє казкові багатства

«Лісова пісня» у Трускавці обіцяє казкові багатства

Фото: prybutok.com.ua
Комплекс «Лісова пісня» у Трускавці

Що таке зробити, щоб нічого не робити і при цьому отримувати стабільний дохід у розмірі майже 7000 гривень на місяць? Всього-на-всього купити апартаменти у новому лікувально-рекреаційному комплексі «Лісова пісня» у Трускавці, радять у компанії ТКС. 

«Лісова пісня» — це новий проект ТКС. Комплекс є фактично 4-зірковим готелем на 210 номерів. Розташований майже в центрі курортного містечка. До інфраструктури «Лісової пісні», як розповів «Прибутку» її керівник Тарас Мінчак, входитиме медичний центр з найсучаснішим устаткуванням, власний бювет мінеральних вод, СПА-центр з саунами, басейном і фітобаром, фітнес-центр, масажні і косметологічні кабінети, професійний салон краси, ресторани і бари, дитяча кімната та великий ігровий майданчик. І все це — в одній багатоповерховій будівлі.

Ще трохи — і комплекс буде готовий приймати гостей, які приїжджатимуть на відпочинок у Трускавець. Як повідомив «Прибуток» комерційний директор «ТКС-менеджмент» Орест Сарахман, на 1 березня 2012 року заплановане відкриття першої черги комплексу, що включає в себе 90 готельних номерів і лікувальну зону. На початку 4 кварталу 2012-го введуть ще частину номерного фонду, а також зону СПА з 25-метровим басейном і сауною.

В ТКС пропонують всім бажаючим, у кого є зайві гроші, придбати собі номер у «Лісовій пісні», а відтак отримувати дохід від курортників, які в ньому проживатимуть.

На сьогодні розпродано 80 готельних номерів.

Ціна питання — 90-100 тис. доларів США. За ці гроші приватний інвестор отримує у власність дво- чи трикімнатні апартаменти площею 40-80 кв. м з ремонтом і повним «фаршем» — меблі, побутова техніка, облаштована кухня, автономне опалювання і система кондиціонування.

Далі власник апартаментів має декілька варіантів, як розпорядитися придбаним нерухомим майном.

По-перше, він може укласти договір зі спеціально створеною управляючою компанією – готельним оператором Aqua Med, і здати їй в експлуатацію свої апартаменти. Натомість отримувати фіксований дохід у сумі 10 тис. дол. США на рік. Гроші виплачуватимуть щомісяця.

Як зауважив Орест Сарахман, за нинішньої економічної ситуації це значно вигідніше, ніж тримати вільні кошти у банку, адже мова йде про 10% річних. «Це — більш надійна інвестиція, бо вона зафіксована правом власності», — додав він.

По-друге, власник апартаментів може погодитись на умови, за яких йому виплачуватимуть 70% грошей, зароблених на використанні його нерухомості (30% забирає управляюча компанія). Це може бути більше, ніж 10 000 дол. на рік. А може й менше. Власник має бути готовий прийняти на себе частину ризику.

Крім того, згодом можна буде непогано заробити на продажу придбаних апартаментів, наголошують в ТКС. Для порівняння, у подібному комплексі в тому ж Трускавці апартаменти площею 40 кв. м продають по 150 тис. дол.

Зрештою, власник апартаментів, якщо йому не розходиться у грошах, може у придбаних апартаментах просто жити у своє задоволення.

Іван Троян, 
«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...