Головна » Інше » «Південний» програв суд

«Південний» програв суд

Фото: promisto.com.ua

Львівська міська рада виграла справу проти ТзОВ «АЙПІЄ-Л» щодо земельних ділянок на ринку «Південний». 

Як повідомила прес-служба ЛМО ВО «Свобода», відповідне рішення сьогодні, 7 жовтня, ухвалив Львівський апеляційний господарський суд.

Суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської ради, постановивши скасувати рішення Господарського суду Львівської області від 14 липня 2011 року та винести нове рішення, яке відмовляє  ТзОВ «АЙПІЄ -Л» у задоволені позовних вимог.

«Тепер залишилося три варіанти вирішення проблеми: примусове вилучення земельної ділянки з незаконного володіння, застосування процедури прийняття всіх споруд на ринку «Південний» в комунальну власність, або третій варіант  – сплата місту всіх збитків з боку ТзОВ «АЙПІЄ-Л», — прокоментував судове рішення голова тимчасової комісії ЛМР Олег Махніцький.

14 липня 2011 року Господарський суд Львівської області ухвалив рішення за позовною заявою ТзОВ «АЙПІЄ-Л» до Львівської міської ради та управління земельних ресурсів у м. Львові, яким зобов’язав зареєструвати договори оренди земельних ділянок на території ринку «Південний». Також суд частково задовольнив вимоги позивача та визнав укладеними між Львівською міською радою та ТзОВ «АЙПІЄ-Л» за рішенням суду 5 договорів оренди земельних ділянок загальною площею 10,0233 га, що на вул. Щирецькій, 36 у м. Львові, де розміщено ТВК «Південний». Суд також зобов’язав управління земельних ресурсів у м. Львові зареєструвати договори.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...