Головна » Влада » Львівщина стала лідером в Україні за всіма економічними показниками, і це погано, — керівник області
Максим Козицький
Максим Козицький виступає на Діловому Форумі у Львові. Фото: facebook.com/kozytskyy.maksym.official

Львівщина стала лідером в Україні за всіма економічними показниками, і це погано, — керівник області

В умовах війни економіка Львівської області демонструє найкращі показники з-поміж усіх інших областей України, повідомив голова Львівської облвійськадміністрації Максим Козицький, виступаючи сьогодні на Діловому Форумі у Львові.

«Друзі, в економічній сфері Львівщина зараз на першому місці в Україні за всіма показниками. Але, на жаль, не через те, що в нас усе так добре. А через те, що в інших областях були або досі тривають бойові дії. Маємо докласти максимум зусиль, аби змінити економічну ситуацію в країні на краще», — сказав він.

Козицький повідомив, що на сьогодні в область з «гарячих точок» переїхало 146 підприємств, з яких 88 уже почали роботу. На них створено понад 4 тисячі нових робочих місць. До кінця року, планують в Львівській ОВА, кількість релокованих підприємств зросте до 300, на них буде створено загалом 8 тис. робочих місць.

Також в своєму виступі голова ЛОВА зачепив проблему з кількістю пропускних пунктів і залізничних колій, які ведуть у Європу. Їх, за його словами, замало, і тому уже розпочато будівництво нового ПП.

Нагадаємо, наприкінці квітня Максим Козицький повідомляв, що на Львівщину релоковано 84 підприємства, а загалом від бізнесу надійшло понад 400 заявок на релокацію.

x

Рекомендуємо

На Львівщині навчатимуть на операторів цивільного дрона

Професію оператора дрона можна здобути уже в двох профтехах Львівщини

У Львівській області на сьогодні у двох закладах профтехосвіти навчають нової спеціальності ...