Головна » Кар'єра » Копію диплому ЛНУ ім.І.Франка відтепер можна замовити онлайн
Львівський національний університет ім.Івана Франка

Копію диплому ЛНУ ім.І.Франка відтепер можна замовити онлайн

Портал iGov.org.ua спільно з Львівським національним університетом ім.І.Франка реалізували проект, який дозволяє замовити копію виданого цим ВНЗ диплому, а також додаток до нього онлайн.

Про це «Прибуток» повідомила команда iGov.

«Скажімо, загубивши диплом, раніше потрібно було витратити чимало часу на замовлення та отримання копії. Однак з онлайн-сервісами від iGov зробити це можна значно швидше і комфортніше», — йдеться в повідомленні.

Для цього слід увійти на портал та пройти ідентифікацію з допомогою сервісу Bank ID, який на даний час підтримують 9 банків. Далі слід обрати місто Львів, установу — «Архів ВНЗ», і, відповідно, ЛНУ ім. Івана Франка. Тоді, користуючись підказками системи, заповнити і надіслати заявку. Після заповнення та відправлення заяви користувач отримає повідомлення на e-mail про прийняття заяви в роботу.

Співробітники університету аналізують відправлену заяву щодо повноти та достовірності інформації та приймають рішення про видачу (або відмову у разі відсутності необхідної інформації), про що заявник теж отримає повідомлення. В разі позитивного рішення буде надіслано лист із зазначенням дати, коли можна отримати необхідну копію документу, або ж її вишлють поштою чи електронним листом, в залежності від побажання користувача.

Портал iGov зроблено волонтерською командою для вдосконалення бізнес-процесів в наших державних органах. На сьогодні для львів’ян та мешканців області на ньому доступно 65 онлайн-послуг.