Головна » Бізнес » E-commerce » SeoHammer відкрив представництво в Україні

SeoHammer відкрив представництво в Україні

Ринок SEO-послуг в Україні помалу набуває цивілізованого вигляду. Окрім оптимізаторів-одинаків, які «шаманять» над просуванням сайтів за великі гроші, працюють також серйозні агентства та інтернет-сервіси. Нещодавно в Україні відкрилось представництво одного з таких сервісів — SeoHammer

SeoHammer знаний у професійних колах оптимізаторів ще як «Кувалда». Сервіс російський і досить непогано себе зарекомендував. На сьогодні з його допомогою у топ пошукових систем було просунуто декілька тисяч сайтів за високонкурентними запитами.

Особливість SeoHammer, на якому наголошує його команда, — це економія бюджету на просування сайтів. По-перше, «Кувалда» проста у використанні, тож у власника дрібного бізнесу, який має сайт і хоче знайти клієнтів через інтернет, відпадає потреба залучати до цієї справи сеошника і платити йому немалі гроші. По-друге, цей сервіс при своїй брутальній назві використовує тонкі алгоритми, які дозволяють добитися максимального ефекту при мінімальних витратах.

Український підрозділ SeoHammer «заточений» більше на пошукову систему Google, оскільки саме на неї припадає більшість пошукових запитів в Уанеті.

Сервіс постійно вдосконалюється. Власникам сайтів, які зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності, напевно, буде цікаво, що SeoHammer за потреби може надати для податкової необхідні документи про витрачені на SEO кошти. Ще одна новина — український SeoHammer днями розпочав співпрацю з системою платежів Приват24 (розрахунки за просування можна проводити також через цю платіжну систему). Ну, і, нарешті, усім новим користувачам SeoHammer дарує $10 на просування сайтів. Про деталі акції можна прочитати тут.

x

Рекомендуємо

В Україні відкрилось спеціалізоване агентство контент-маркетингу

Львівська веб-студія «Ntaxa» у співпраці з київськими партнерами відкрила Перше спеціалізоване агентство ...