Головна » Бізнес » Нерухомість » Чим приваблюють інвесторів однокімнатні квартири в ЖК PHILADELPHIA Concept House
Philadelphia Concept House

Чим приваблюють інвесторів однокімнатні квартири в ЖК PHILADELPHIA Concept House

Жити в ЖК PHILADELPHIA Concept House — значить перебувати в гущі подій мегаполісу. Концептуальні кафе і модні ресторани, арт-простори і театри, бізнес-центри і шоуруми — безпосередньо поруч із житловим комплексом. Крім престижного розташування, клубний будинок приваблює інвесторів багаторівневою системою безпеки, приватністю, просторими квартирами з панорамними вікнами, інноваційними архітектурними рішеннями та стильними суспільними просторами. Клас нерухомості — «бізнес+».

 

Знайомство з проєктом

Реалізацією ЖК PHILADELPHIA Concept House займаються SAGA Development і Perfect Group. Компанії вже співпрацюють в реалізації таких масштабних проєктів, як поліфункціональний район RYBALSKY у Києві, комплекс курортних апартаментів KANDINSKY Odessa Residence та поліфункціональний район ART KVARTAL City Space в Одесі.

Клубний дім будується за адресою: Кловський узвіз, 19. Це будівля з динамічним фасадом. Технологія будівництва — монолітно-каркасна. Енергоефективність та звукоізоляцію забезпечуватиме мінеральна вата. Опалення централізоване.

Передбачена SFERA living system. Резиденти зможуть оплачувати комунальні рахунки й замовляти будь-які послуги від доставки квітів до покупки авіаквитків у мобільному застосунку SFERA. Управитель ATMOSFERA допомагатиме у вирішенні важливих для будинку питань.

Квартири в ЖК PHILADELPHIA Concept House

Якщо ви плануєте перебратися у центр Києва, але оберігаєте свою приватність, зверніть увагу на однокімнатні квартири в ЖК ФІЛАДЕЛЬФІЯ. Площа помешкання становить близько 48 кв. м. Квартири приваблюють просторими кімнатами, високими стелями (3 м) та панорамними вікнами, що сприяє оптимальній інсоляції. Перевагу віддано вікнам із дзеркальним покриттям, яке зберігає усі оглядові якості, але не дозволяє зазирнути до помешкання з вулиці.

Продаються також двокімнатні (52,98–78,85 кв. м) та трикімнатні (84,56–133,17 кв. м) квартири. Приваблива пропозиція від забудовників — дворівневе помешкання зі сходами.

Перші три поверхи будинку відведено під комерційні об’єкти — ресторани, кафе, beauty-салони, офіси. Загальна площа комерційної нерухомості в ЖК PHILADELPHIA Concept House становить понад 1500 кв. м.

Комфорт

  • Для мешканців будинку та їхніх гостей передбачено Club Lounge.

  • Територія ЖК PHILADELPHIA Concept House буде вільною від автівок. Заплановано облаштування підземного паркінгу.

  • У місцях загального користування буде встановлено камери відеоспостереження, які можна синхронізувати зі смартфоном.

  • Працюватиме консьєрж-сервіс.

Вся необхідна документація доступна до ознайомлення на офіційному сайті проєкту. Щоб дізнатися детальніше щодо термінів введення будинку в експлуатацію, вартості та умов купівлі нерухомості у ЖК PHILADELPHIA Concept House, зверніться до відділу продажів. Менеджери готові відповісти на всі запитання.

x

Рекомендуємо

Бар Wonderland у Львові

У Львові масово закриваються бари — гастроблогерка

Про масове зачинення барів та коктейль-барів у Львові повідомила гастроблогерка Оксана Левкова.