Головна » Бізнес » IT » Садовий запросив Amazon відкрити штаб-квартиру у Львові
Андрій Садовий та логотип Amazon. Колаж

Садовий запросив Amazon відкрити штаб-квартиру у Львові

Міський голова Андрій Садовий запропонував генеральному директору Amazon Джефу Безосу розмістити штаб-квартиру компанії у Львові.

Про це йдеться в офіційному листі на ім’я Безоса, який мер Львова відправив сьогодні, 12 березня, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Маю честь звернутись до вас з пропозицією розмістити штаб-квартиру вашої компанії у м. Львові. Принагідно хочу вас запевнити, що Львівська міська рада гарантує повний супровід у відкритті штаб-квартири у Львові», — написав Садовий.

Як пояснив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, на такий крок львівського бургомістра підштовхнула новина про те, що Amazon.com не вдалось відкрити штаб-квартиру в Нью-Йорку. «Ми подумали, що зважаючи на позитивні новини, що вже зовсім скоро до Львова приходить Ring, яку раніше придбав Amazon, — то відкриття Amazon штаб-квартири у Львові — цікавий напрямок для компанії. І дуже послідовний крок», — сказав він.

Міська влада обіцяє Amazon, у разі якщо компанія таки погодиться на пропозицію, допомогти із земельною ділянкою, підведенням мереж та супутньою інфраструктурою.

Лист мера Львова Андрія Садового до голови Amazon Джефа Безоса

Лист Садового до голови Amazon

А ось як на цю новину відреагували користувачі соцмереж:

Читайте також: 

Велике інтерв’ю з Романом Матисом про те, як на Львівщині залучають іноземні інвестиції

x

Рекомендуємо

Жінка підкидає вгору гроші

5 гарантованих способів розбагатіти у Львові

Цю статтю для «Прибутку» написав штучний інтелект