Головна » Бізнес » Транспорт » З перевізниками «Успіх БМ» та Львівське АТП-14630 підпишуть тимчасові договори

З перевізниками «Успіх БМ» та Львівське АТП-14630 підпишуть тимчасові договори

Управління транспорту Львова підпише з компаніями «Успіх БМ» та Львівське АТП-14630, у яких в жовтні закінчується термін угоди на пасажирські перевезення, тимчасові угоди на три місяці.

Таке рішення прийняв виконком Львівської міськради у п’ятницю, 13 жовтня, передають «Варіанти».

«У жовтні закінчуються договори, укладені з ТОВ «Успіх БМ» на маршрутах № 48, 49, 50, 51, 53 і з перевізниками ПАТ 14630 на маршруті № 54. І, власне, з метою запобігання порушень прийнято рішення управлінню транспорту укласти тимчасові договори терміном на три місяці», — сказав в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Як відомо, Львівська міська рада не може ніяк провести конкурс з визначення перевізників на міські маршрути, після того як у лютому їй це заборонив робити Дніпровський окружний адміністративний суд. З того часу з перевізниками, в яких завершується термін дії угод, місто укладає тимчасові угоди.

Партика висловив сподівання, що упродовж наступних трьох місяців «врегулюються питання щодо судів», і управління зможе таки нарешті провести новий конкурс з визначення перевізників у Львові.

x

Рекомендуємо

Авіасполучення між Львовом та Ужгородом закривають

Авіакомпанія «Мотор Січ» має намір з 17 травня закрити рейс Київ-Львів-Ужгород, який ...