Головна » Бізнес » Агробізнес » Сільське господарство в картинках. Опубліковано інфографічний довідник про агробізнес України

Сільське господарство в картинках. Опубліковано інфографічний довідник про агробізнес України

Цілих 50 сторінок інфографіки. У вільному доступі з’явився інфографічний довідник «Агробізнес України 2016/17». Переглядаючи його, можна скласти уявлення про масштаби агропромислового комплексу України, основні тенденції ринку та потенційні можливості його росту.

Довідник включає в себе такі тематичні розділи, як:

  • агробізнес за 2016/17 маркетинговий рік;
  • рослинництво;
  • тваринництво;
  • харчова промисловість;
  • компанії та інфраструктура.

Над виданням працювали фахівці агентства контент-маркетингу Top Lead та медіа-холдингу Latifundist Media. Подібні довідники вони публікують уже четвертий рік поспіль. У свіжому, окрім регулярних тем, додано нові інфографіки: мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення, високоолеїновий соняшник, аграрні розписки, боротьба з фальсифікатом в агросекторі, IPO в Україні за останні 10 років. А також доповнені інфографіки про агрологістику України, показані популярні нішеві напрямки рослинництва та рибне господарство.

Наразі доступна, причому безплатно, українська версія інфографічного довідника. Англійську версію автори обіцяють опублікувати у жовтні.

Якщо переглядач не відображається, довідник «Агробізнес України 2016/17» у форматі PDF можна завантажити звідси.

x

Рекомендуємо

Поле

Прокуратура конфіскувала в іноземців 6 земельних ділянок на Львівщині

У Львівській області конфіскували 6 земельних ділянок, які перебували у власності іноземців, ...