Головна » Бізнес » Нерухомість » У Львові обрали фірми, які зведуть будинок для учасників АТО
Візуалізація першого будинку для учасників АТО на вулиці Під Голоском у Львові

У Львові обрали фірми, які зведуть будинок для учасників АТО

Тендер на будівництво у Львові першої черги житлового комплексу для бійців АТО виграли фірми «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» та «Прогрестехбуд».

Перша черга нового ЖК на вулиці Під Голоском включатиме в себе трисекційний будинок на 53 двокімнатні квартири площею 66-68 кв. метрів. На першому поверсі будинку заплановані громадські приміщення — магазини, кав’ярні тощо.

За результатами конкурсу, власне сам будинок збудує ТОВ «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» за 24,1 млн. грн. Ця ж фірма проведе електрику за 210 тис. грн. ТОВ «Прогрестехбуд», у свою чергу, підведе до новобудови газ за 291 тис. грн., збудує водогін за 1,9 млн. грн. та каналізацію за 572 тис. грн., інформує Zaxid.net з посиланням на оголошення ЛКП «Рембуд», який виступає замовником будівництва.

Обидві фірми-переможці — львівські.

«Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» заснована у 2003 році. Буквально нещодавно, наприкінці 2015 року, вона завершила будівництво житлового комплексу на вул. Яцкова, 20а. Наразі продовжує будівництво котеджів на вул. Куликівській, 39. Фірма зареєстрована на Максима Потюка, помічника депутата Верховної Ради від «Народного фронту» Ігоря Васюника.

«Прогрестехбуд» зареєстрована у 2004 році, належить голові наглядової ради концерну «Галнафтогаз» (мережа заправок «ОККО») та консулу Литви у Львові Віталію Антонову. До слова, найбагатшому львів’янину, за версією Forbes.

Загалом у тендері взяли участь шість фірм: окрім тих двох, що уже були названі, — ТОВ «Метрополіс» (Львів), «Житлоінвест-ЛВ» (Львів), «Ферозіт» (Теребовля, Тернопільська обл.), «Аквантіс» (Київ).

Хто будуватиме наступні три черги житла для АТОвців у Львові, буде визначено на окремих конкурсах.

Задля довідки: у серпні 2015 року Львівська міська рада виділила 39 млн. грн. на зведення у 2016 році першого будинку для учасників АТО. Перший тендер на його будівництво був запланований на листопад 2015 року, однак він не відбувся через те, що на нього зголосився лише один учасник — ТОВ «Житлобудінвест-ЛВ».

x

Рекомендуємо

Приміщення на вул. Зеленій, 7 продали з аукціону

Нежитлові приміщення на початку вул. Зеленої продали за 16 млн грн. За них боролись дев’ять учасників, ціна продажу значно перевищила стартову

У Львові продали нежитлові приміщення на першому поверсі будинку по вул. Зеленій, ...