Головна » Довідник » NB! » 2 незабутніх дні: відправляємося на вікенд до Львова

2 незабутніх дні: відправляємося на вікенд до Львова

Провести вихідні у Львові – мрія практично кожного українця. Що треба встигнути побачити та зробити у цьому чудовому місті всього за пару днів?

Дуже красиве і романтичне місто Львів обдивитися за пару днів неможливо, але спробувати однозначно варто! У всякому разі можна буде вирішити для себе, чи захочеться вам повертатися сюди знову. Щоб проведений у Львові вікенд залишив тільки приємні спогади, треба серйозно віднестися до складання власного списку під назвою «must see».

Найкраще у Львові

Перед поїздкою краще заздалегідь забронювати житло, щоб уникнути неприємних сюрпризів. Подобова оренда ЛУН.ua – це можливість вибрати квартиру по кишені в потрібному районі міста, а також залишити заявку для оренди. Сьогодні зняти житло у Львові можна по ціні від 150 грн. за добу.

Перше, що потрібно знати кожному туристу, найвдаліша пора для відвідування міста Лева – осінь. В цю пору Львів виглядає дуже органічно, до того ж приїжджі можуть спостерігати унікальне природне явище під назвою мжичка (щось середнє між дощем і туманом). Якщо ви не любите похмуру осінь, обирайте любий інший сезон і будьте впевнені, ви не пожалкуєте про свій вибір.

Найстаріший парк України, перший муніципальний парк Європи і дуже гарне місце відпочинку у Львові – це парк імені Івана Франка. У будь-яку пору року він має прекрасний вигляд. З вершини відвідувачам відкривається неймовірний пейзаж: звідси видно колишній Галицький сейм (тепер Львівський національний університет імені І. Франка).

Є у Львові і містичні пам’ятки. Найбільш загадковим вважається підземелля костелу Єзуїтів. Колись тут знаходились боргові ями. Одна із легенд вказує на те, що і досі підземеллями блукає привид Чорного Монаху. У той час як із саркофага, що був знайдений тут, зникло тіло померлого.

Тим, хто захоче влаштувати нічну прогулянку, варто знати, що найкращий вигляд на Львів в цей час доби відкривається з найвищої точки міста – гори Високий Замок. З висоти пташиного польоту можна побачити навіть віддалені райони Львова. Саме тут туристи складають найбільш повне враження про це чудове місто. Під час нічної прогулянки можна завітати і в найромантичніше місце Львова – Італійське подвір’я. Ця пам’ятка нагадує типову Флоренцію, хоч і знаходиться в Україні.

Приїхавши у Львів на вікенд, обов’язково треба скуштувати солодощів та випити філіжанку кави. Найбільший вибір солодких виробів є у «Львівській майстерні шоколаду». Тут можна купити солодощі ручної роботи в якості презенту рідним, простежити за процесом їх виготовлення і поласувати ними у затишному кафе, запиваючи все це смачною кавою.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...