Головна » Гроші » «Кредобанк» пропонує гнучкі онлайн-депозити з мінімальним терміном та часом оформлення

«Кредобанк» пропонує гнучкі онлайн-депозити з мінімальним терміном та часом оформлення

З травня 2014 року клієнти «Кредобанку»-фізичні особи, що користуються системою Інтернет-банкінгу «КредоДайрект», можуть розмістити вільні кошти на 3 або 5 днів, витративши лише 5 хвилин свого часу без відвідання банку.

Зокрема, депозит «Короткий» дає можливість розмістити вільні кошти з поточного рахунку клієнта на строк 3 дні за ставкою 10% річних. Депозит «Робочий тиждень» доступний для відкриття лише у перший робочий день тижня, оформляється на 5 днів та забезпечить дохід за ставкою 17% річних. Депозит «Вигідний місяць» дає змогу розмістити кошти під 18% річних на строк 1 календарний місяць. Мінімальна сума вкладу – 500 грн. Після закінчення строку дії депозиту кошти автоматично повертаються на рахунок клієнта. Вказані умови діють лише при оформленні через Інтернет.

«Нові пропозиції онлайн-вкладів дають змогу грошам наших клієнтів працювати та приносити дохід навіть кілька днів. При цьому оформлення депозиту займає лише кілька хвилин вдома, на роботі чи навіть на смартфоні чи планшеті без потреби відвідувати банківське відділення, – наголошує директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Богдан Терлецький. – Швидкість оформлення, автоматична виплата вкладу з відсотками, надійність європейського банку та можливість відстежувати стан вкладу он-лайн робить нові умови привабливими для клієнтів, що цінують свій час та хочуть, щоб їхні гроші працювали щохвилини»

Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість клієнтам «Кредобанку» – фізичним особам переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку та поповнювати рахунки мобільних телефонів будь-якого GSM-оператора України. У системі використовується авторизація за картою паролів або за допомогою SMS-повідомлень. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана. Системою можуть користуватися всі роздрібні клієнти банку, що мають відкриті рахунки або пластикові картки. «Кредобанк» забезпечує цілодобову підтримку своїх онлайн-клієнтів через безкоштовну інфолінію за телефоном 0-800-500-8-50.

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з трьох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти», а також до топ-20 найнадійніших банків України в рейтингу журналу «Кореспондент» та до першої двадцятки «найелектронніших» банків України за версією «Інвестгазети». У лютому рейтингове агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, а також оновило короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 та підтвердило кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uaAA.   У березні 2014 року «Кредобанк» посів 8-ме місце у рейтингу стійкості українських банків за підсумками 4-го кварталу 2013 року, підготовленого інтернет-порталом «Мінфін» на основі комплексної оцінки стресостійкості банків та лояльності їхніх вкладників.

Фото: ukranews.com

x

Рекомендуємо

Вказівник при в'їзді у Херсон

Львівський банк повернувся до Херсона

У звільненому Херсоні учора, 15 грудня, відновило роботу відділення львівського «Кредобанку», яке ...