Головна » Гроші » Скільки українці заробляють на прибиранні снігу

Скільки українці заробляють на прибиранні снігу

Фото: press-centre.com.ua

Сильний снігопад в Україні став для багатьох серйозною проблемою, а для когось – можливістю непогано заробити. Так, на сайті безкоштовних оголошень Slando з’явилося безліч пропозицій послуг з вивезення снігу, очищення дахів і навіть відкопування автомобілів, повідомила «Прибуток» прес-служба Slando.

Серед оголошень можна знайти безліч пропозицій від спеціалізованих компаній, послуг приватних власників техніки і навіть від звичайних людей, охочих заробити на розчищенні снігу. Розцінки можуть істотно відрізнятися. Так, деякі власники тракторів пропонують розчистити дорогу за 400 гривень на годину. А якщо потрібно ще і вивезення снігу, то таку послугу оцінюють уже від 600 гривень за годину роботи. Також можна взяти в оренду спецтехніку і попрацювати на ній самостійно. Ціни договірні.

Пересічні українці розміщують оголошення з пропозиціями відкопати автомобіль, оцінюючи свою роботу при цьому мінімум в 50 гривень. Очистити територію біля під’їзду беруться за 350 гривень, а почистити територію біля магазину можна за 35 грн. за квадратний метр. Бажаючим заробити, але при цьому не шукати клієнтів самостійно, деякі компанії пропонують 200 гривень за повний робочий день. Термін «працевлаштування» 7-10 днів.

Активізувалися також продавці зимових аксесуарів. На Slando різко збільшилося число оголошень з продажем лопат для очищення снігу, снігоступів, а деякі умільці навіть виставили на продаж снігоприбиральні ковші (відвали) власного виготовлення. При цьому ціни в оголошеннях у різних авторів істотно відрізняються. Так, лопати можна придбати від 40 до 150 гривень, снігоступи за 90-200 гривень, а ось ківш обійдеться вже в $ 850.

Комунальники прибирають сніг з пл. Міцкевича у м. Львові
Фото: facebook.com/vslkhmn

Не обійшлося і без гумору. Так, киянка Ірина пропонує сніг даром. Вона пише, що він вже укомплектований по купках і тільки чекає бажаючого забрати його самовивозом. Є у пропозиції і інтрига, автор стверджує, що під снігом можна знайти багато цікавого.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...