Головна » Гроші » Іноземні інвестиції в економіку Львівщини зросли у 2,4 разу

Іноземні інвестиції в економіку Львівщини зросли у 2,4 разу

У 2012 році іноземці внесли в економіку Львівщини 290 млн. дол. прямих інвестицій, що у 2,4 разу більше, аніж у попередньому році. 

Про це повідомив Департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, передає прес-служба адміністрації.

Водночас на сайті Львівського обласного управління статистики сказано, що 290 млн. дол. — це сума ПІІ, внесених у Львівщину за 9 місяців минулого року.

Найбільше інвестицій торік надійшло з Кіпру (понад 88% від загального обсягу надходжень), Гонконгу, Німеччини та Австрії.

Переважно це були вливання у галузі виробництва та розподілення електроенергії, газу та води, у виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, машинобудування, торгівлю.

За весь час Львівщина отримала близько 1,6 млрд. дол. прямих іноземних інвестицій. Більшість іноземного капіталу зосереджено у промисловості, фінансовій сфері, в сфері операцій з нерухомістю, оренди, інжинірингу та надання послуг підприємствам, а також сільському господарстві, мисливстві, торгівлі.

x

Рекомендуємо

Олександр Свіщов, львівський бізнесмен

Львівський бізнесмен Свіщов купує 50 га під Львовом

Львівський бізнесмен Олександр Свіщов купує 50 гектарів землі у селі Ямпіль під ...